Om Movingout.dk - Movingout.dk

Om Movingout.dk

Hvem er bag Movingout?

Jeg er mor til 2 teenagedrenge, som indenfor de næste 2-10 år (måske) flytter hjemmefra. Og der er mange ting de skal vide noget om, når de engang flytter hjemmefra: Vasketøjet…  indkøbene… transportmulighederne… Men det skal de nok lære før eller siden. Der er langt vigtigere emner, blandt andet økonomi, forsikringer, hvor og hvordan vil de egentlig gerne bo, den dag de begynder at drømme om at flytte hjemmefra.

Dette er baggrunden for at Movingout.dk er skabt, så mine drenge og du kan blive klogere på, hvad der er værd at vide om at flytte hjemmefra.

Hvad kan du bruge Movingout til?

Det kan være, at du ikke ved hvordan “man gør”, når “man” gerne vil flytte hjemmefra. Det kan også være, at du er doven anlagt, eller ikke magter at bruge lang tid på at lede efter den rigtige viden? Det kan være at du er træt af dine forældres prædiken om penge, forsikringer og andet “voksent”, nu hvor du gerne vil flytte hjemmefra. I så fald; Læs mere på Movingout.dk.

Hvad er det allervigtigste du skal vide, inden du planlægger at flytte hjemmefra? Åhhhh… nok er det vigtigt at vide, hvor mange der kommer til din indflytterfest. Om mor kommer og fylder køleskabet op ind i mellem. Og om far hænger de nyanskaffede lamper op.

Men der er noget, der trods alt er vigtigere at vide: Hvor skal du bo? Skal du bo alene eller sammen med nogen? Og har du egentlig penge til at flytte hjemmefra? (Alternativet kunne være, at du må undvære de vigtigste forsikringer, at du føler dig nødsaget til at optage svimlende dyre kviklån eller… måske værst tænkeligt… at skulle flytte hjem igen.)

Udover dette, kan du også finde fif til at få et overblik, over alle de praktiske ting du skal forholde dig til, når du flytter hjemmefra: Adresseændring, valg af læge, hvordan du får flyttet dine ting, samt en masser af gode ideer til, hvor du kan spare penge, hvilke møbler der er rare at have, ideer til indretning, forskellige måder at handle ind på og meget, meget mere.

Hvorfor bruge Movingout.dk?

Hver 5. ung flytter hjem til mor og far igen. Den statistik ønsker INGEN at blive en del af, når drømmen om at flytte hjemmefra begynder at melde sig. Derfor. 

God fornøjelse – god forberedelse – og god flytning!